ХотелиХотели в Обзор

Бяла Панорама Ризорт

Информация за обекта
  • Byala Panorama Resort
  • Адрес: бул.Свети Атанасий 98, Бяла
  • Телефон: (+359) 882 629 476
  • E-mail: booking@byalapanorama.bg

На 5 минути от плажната ивица се намира комплексът „Бяла Панорама Ризорт“ , който се състои от 63 апартамента, ресторант, басейни и още много удобства, благодарение на които посетителите  се връщат с всяка следваща лятна почивка.

„Бяла Панорама Ризорт“ е разположен в красивия черноморски град Бяла, а по-конкретно до една от най-красивите крайбрежни линии в района. Локацията позволява бързото придвижване до всички забавления, намиращи се в близост до комплекса.

Забавления наблизо

Аквапарк Несебър – тук ще откриете голямо разнообразие от пързалки, басейни, вкусна храна, напитки и още много забавления.

Стария Несебър – град на около 3 000  г., който съчетава в себе си изкуството в архитектурата и хилядолетна история, проличаваща във всяка една уличка

Плажовете на Бяла – „Бяла Панорама Ризорт“ предлага апартаменти до плажа Бяла, който е характерен с кристално чистата си вода.

Зоопарк Горица –  намира се на 8 км. от град Бяла; в него ще можете да разгледате много на брой интересни животни.

Зони в Бяла Панорама Ризорт

След посещението на най-интересните атракционни, ще можете да отпочинете в избрания от вас едностаен, двустаен или тристаен апартамент. Всеки от тях е модерно обзаведен и разполага с кът за сядане с диван и телевизор, напълно оборудвана кухня с трапезария и спални, чийто брой зависи от вида помещение. Което от тях да изберете, сутрин ще се събуждате с гледка към морето или басейните на „Бяла Панорама Ризорт“.

Голямата трапезарна маса в помещението ви може да бъде отрупана с ястия от предлагания  кетъринг или пък ако желаете да станете част от приятната атмосфера на а-ла-карт ресторанта в комплекса – настанете се удобно на едно от 117 – те места на открито и очаквайте да бъде сервирано вашето черноморско ястие.

На слънчевата веранда са разположени двата басейна – по един за малки и големи със съответните размери 5х5 м. и 18х5 м. Докато родителите се любуват на панорамната гледка към морето, дечицата ще се забавляват на воля в специално създадения за тях басейн.

За да може най-малките гости на комплекса да бъдат с широка усмивка на лице, е приспособен детски кът, в който всеки малчуган ще намери своето най-приятно занимание.

В затворения комплекс „Бяла Панорама Ризорт“ винаги ще имате възможност да заситите глада си, благодарение на мини маркет, който се намира на територия и разполага с голямо разнообразие от хранителни стоки.

А за стройната си фигура имате възможността да се погрижите във фитнес „Бяла Панорама“, който може да се използва напълно безплатно от всички гости и е оборудван с необходимите уреди за кардио или силова тренировка .

След плуването в басейна, тренировката във фитнеса и хапването с продукти от мини маркета , това, от което ще имате най-много нужда е вашето персонално време за релакс в масажното студио на “Бяла Панорама Ризорт“ . От 9:00 до 19:00 е часовия диапазон, в който професионални масажисти очакват гостите, за да им помогнат да отпуснат тялото и да успокоят духа си.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!