Други

Обзор на модните тенденции в сезона на отпуските – лятото

С приятното и затоплящо се време всяка дама иска да изглежда неотразимо, а модни тенденции за лято 2018 са първата причина, която може да допринесе това да стане.

И както всяко лято, така и предстоящото модните тенденции в цветовете са на лице. По-конкретно ще се спрем на морско синьо и златисто.

Златните блясъци с цвят на благороден метал са добро предложение за гардероба на всяка изискана лейди. Те са приоритет за официалния гардероб и запазена марка на модната сцена. Според дизайнерите мода лято 2018 г. предлага и на по-претенциозните и не чак толкова ексцентрични дами да се включат в избора на колекции за предстоящото лято.

С какво се комбинират дрехи в златисто – лятото е времето и на тена, а какво по-подходящо облекло от златистото. На морския тен красиво ще се открои всяка златна дреха, но е нужен и известен усет в комбинациите й. Златисти мотиви може да добавите в аксесоарите – чанта, шапка, колан, обувки, накити, а може златистия цвят да е в основата на дрехата. Златно-медни нюанси се комбинират чудесно с пепит и бяло-черно каре. Ако сте се спрели на шоколадово кафяво, то пясъчните тонове са идеални за съчетание.

Златните цветове и мотиви в дрехите на мода лято 2018 г. са подходящи и за градски условия, и за вечерно парти, и за плануваната ваканция покрай басейна. С тях може да неглижирате присъствие от бляскава материя, да проявите артистичност и да сте неотразима, зашеметяваща и бляскава през целия сезон. Такива модели има и за зимата: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/poli/кафява-пола-със-странични-черни-парче.

Морските нюанси на турско синьо, небесно синьо, аква и млечни цветове в облеклата мода лято 2018 г. сочат за арт изкуствата и умението да сте винаги на гребена на вълната. Дали избирате от последния писък на модата по витрини на магазини или ще потърсите красиви аксесоари в тези нюанси, които да допълнят миналогодишния тоалет, от вас зависи. Остават все така модерни и тези модели дамски дрехи: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/рокли-тип-молив-все-така-модерни.

Сега повече от всякога имате право да облечете смело дреха в ярки и пъстри тонове с впечатляващи морски окраски. В случай, че търсите начини да освежите стила си, то изборът на рокля е добър старт. С красиви модни десени ще имате нужната елегантност, модерна визия и комфорт по всяко време на лятната ваканция.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!