Други

Скъпа, прости – от любов към гаража!

Здрасти, банда, как сме днес? :)

При мен и по-добре е било, ама айде да не се оплаквам. Всъщност, защо да не, блогът си е мой и мога да си мрънкам, колкото си искам.
Та да се оплача. Става въпрос за новата ми супер придобивка – модерна секционна врата за гаража. Купих я изгодно, с гаража са в пълен синхрон… но не и с жена ми. В Рим искала да отиде, за какво й била нова гаражна врата?
Ама как за какво бе, жена?! Пази колата от вредните атмосферни влияния и още по-вредни хора; не се кръстиш всеки път с молби към небето дано този път паркираш безпроблемно, нещо като най-вървежния си в квартала със системите против късане на въжета, топлоизолацията, безшумни механизми и още, и още бебчета, които вървят като бонус към модерната врата.
Ама жена без книжка – иди й обяснявай, че има нещо по-хубаво от пазаруване в Италия. Само дето такъв един шопинг туризъм ще ни излезе колкото 6 нови гаражни врати в Пловдив!
Сега изкупувам вината си и всеки ден нося бонбони и цветя на връщане от работа. Хубавото е, че след толкова много шоколад ще последва „Аууу, много съм дебела! Никакви дрехи не мога да си харесам! Трябва да отслабна! Мило, на диета сме!“
Скъпа, прости! От любов към гаража съм готов отново цял месец да бъда на салати и да се крия в банята, за да си хапна на спокойствие баничката!

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!