Туризъм

Слънчев бряг – лазурната лятна почивка

За всеки съвременен човек, почивка по българското черноморие е едно от нещата в план-графика за всяка година. Ето, защо и място като курорт Слънчев бряг не бива да остава без нужната почит. Години наред той доставя големи дози настроение, хармония, весели, лукс и красота.

И както самото име говори Слънчев бряг е умит от слънчевото топло утро, в блясъка на златистите и чисти пясъци и погален от морските пени на вълните разбиващите се по бреговата му ивица.

Слънчев бряг е така атрактивен и уникален, че може да отговори на изискванията на всяка възраст и вкус.

Хотели в Слънчев бряг са едни от най-прочутите из страната. Славата ум за неповторими удобства, професионално обслужване и гостоприемна страна се носи години наред.

Курортния комплекс е един от най-старите и в годините на разцвет не е спирал своята еволюция. Днес той е атрактивно място, което оставя незабравими спомени у всеки.

Съобразен с европейски стандарти, всеки хотел в Слънчев бряг предразполага към идеалната почивка. Всеки един от тях е модернизиран и усъвършенстван, за да предложи на туристите, онова, което са си представяли, дори да надмине очакванията им. 

Плажната ивица на курорт Слънчев бряг е лазурна. Простира се на голяма шир, а бистрата и чистата вода от морето сякаш измива всяка частица, за да подсили блясъка и като на морска перла. Климата в Слънчев бряг предразполага за чудесна лятна почивка и през цялото време на сезона.

Безброй много са ресторанти, барове, заведения, казина, дискотеки, които се грижат за удобството, настроението, насладата и забавленията на летуващите.

В Слънчев бряг има над 200 хотела, някои от които достигат до Несебър.

Красивото изложение и формата на полумесец, създават омайна картина на това курортно селище на фона, на което се извисяват в далечината и Старопланинските масиви

Удобство за посетителите на хотели в Слънчев бряг нямат край. Те са изпълнени с топло посрещане, приятно и луксозно изживяване, незабравими спомени на тръгване. Всичко това е подписа на Слънчев бряг.

Възловото място, на което се намира курортен комплекс Слънчев бряг го сближава с туристи дори в големите градове като Варна и Бургас. Само на броени километри от него са Поморие, Несебър, Равда, Ахелой. Във всеки от тях има още много туристически обекти и места за посещения.

И ако на някого не е достатъчен стилът на една морска почивка, винаги може да се отдаде на лукс и екстри, предлагани в самите хотели в Слънчев бряг. Вълнуващи и запомнящи се моменти, много трепети и мигове преизпълнени с щастие, топлина и слънце. Всичко това може да обещае само един вечен курорт, какъвто е Слънчев бряг.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!