Туризъм

Сред райската растителност на Морската градина

Красива, слънчева и приветлива за туристи –това е морската столица на България, гр. Варна. Приказен град, озорен от слънчевите лъчи, обсипан с безброй  светлини – една истинска лятна приказка се съживява и озарява всеки летуващ. Синьо-зелени морски вълни, парещи  слънчеви  лъчи и морски  бриз, със звуци на чайки и мирис на лято. Лятна ваканция в лятната столица на България.

Варна приканва за една незабравима почивка сред морските брегове, сред прохладата и зеленината на приказната Морска градина или сред оживените площади с шумните концерти. Забавление и отдих ви очакват тук. Редица са местата, които  ще желаете да посетите тук, за да се полюбувате на омайната зеленина, причудлива и разхлаждаща през летните месеци. Тук, в Морската градина може да видите единствени  по рода си редки  и защитени растителни видове. Тук можете да разкриете тайната на морския ландшафт или преливащата буйна зеленина по  брега. Сред райската растителност и  пъстрота на градината се извисяват и културно-историческите паметници, спомени от миналото, забележителности от славните и велики български дейци. Тук сред приказната зеленина се намира и Варненския аквариум и делфинариум, притегателно място както за малки , така и за големи.

В заведенията и ресторантите във Варна ще откриете вашето  място за едно незабравимо приморско забавление. Класически и изчистен стил, спокойна атмосфера и лека приятна музика. Всевъзможни морски  дарове и вкусни деликатеси са на разположение на всеки  посетител. За любителите на гръцката, турската, френската, италианската и  др. кухни ресторантите във Варна също  има какво да предложат. Великолепен екип от професионалисти- вежливи и сръчни сервитьори, изкусни готвачи и приветливи бармани  са изцяло на ваше разположение. Лъчезарно приканващи към посещение, те ще ви накарат  да се почувствате като  истински богове, обгрижени от услужливите сервитьори и  нахранени с чудодейни морски  деликатеси, майсторки  приготвени от най-добрите главни  готвачи.

Атракции и забавление, веселба  и незабравими  изживявания, ви очакват в заведенията във Варна. Разнообразието  от интереси и вкусове е породило и  изграждането на великолепна база от крайморски  заведения за различните посетители. Шум, музика и  танци  за всички  веселяци. Впечатляващи  са заведенията по  крайморската улица със своя морски стил, вкусна храна, приятна музика, придружени  с любимата напитка и приятна компания, те остават неизличими спомени  във всеки посетител.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!